Vad är VISION54?

VISION54 är många saker ... det är ett nummer, en filosofi, en attityd, en process och en disciplin. Vi tror att scora 54 slag (birdie eller 3 poäng) eller bättre är möjligt. Vi tittar på möjligheter i stället för begränsningar. Vi fokuserar på att vara aktiv (doing) för att lära sig nya färdigheter, ändra vanor och hantera dina tendenser.
Vårt huvudsakliga mål med VISION54 är att hjälpa golfare att inte bara svinga bättre, vara mer vältränade, hantera det mentala  eller putta bättre, men för att du som spelare ska kunna prestera på banan där och när det gäller.

Vi tittar på just din golf och vilka faktorer som påverkar den: fysiska, tekniska, mentala, emotionella, sociala och ”spirit of the game”. Som golfare vill du ha en balans för dessa. Om någon av faktorerna är lite off så visas de alltid i "T" (teknik). För att adressera detta tittar vi på de playing skills / human skills golfspelare behöver för komplettera sin teknik.

Vi tror på ekvationen: Teknik x Playing Skills (Human Skills) = Hur bra du spelar

Playing Skills gör det möjligt för dig att nå din fulla potential, oavsett vilken spelnivå du har, hur ofta du spelar,  eller vilken svingteori du tror på.
De flesta golfare som vill förbättra sin score går till rangen och jobbar på sin teknik när det i själva verket kan vara deras performance state på banan som behövs förbättras, inte deras teknik. Enkla saker som medvetenhet om din balans, spänning och tempo, samt förmågan att kontrollera mentala, känslomässiga och sociala variabler du stöter på när du spelar kan snabbt ta både ditt spel och din sving till en helt ny nivå.

Att upptäcka din performance rutin är också viktig. Att förbereda dig före slaget (Think Box), under slaget (Play Box) och efter ett slaget (Memory Box) - och mellan slagen - gör att du kan bli din egen bästa coach och vara en gladare golfare. Play good by feeling good.

Lynn Marriott och Pia Nilsson

De internationellt erkända grundarna till VISION54 är båda bland Golf Digests 50 största lärare och har rankats av Golf Digest som kvinnliga instruktörer i Amerika 1 och 2. Tusentals golfare från hela världen och med olika spelnivåer har deltagit i sderas # 1 rankade golfprogram och upplevt hur deras golf har förändrats genom konceptet VISION54. Som ett resultat har de roligare och spelar bättre golf.

Lynn och Pia har coachat spelare till drygt hundra turneringsvinster på LPGA Tour, PGA Tour, European Tour, Ladies European Tour och Japan Tour. De har coachat nio olika stora vinnare och tre av världens mest rankade spelare.