Träningsprogram

I samarbete med Pia Nilsson & Lynn Marriott erbjuder vi följande kursprogram / träningsprogram. Träningen kan göras under vintersäsongen eller under tävlingssäsongen. Den kommer bara att förbättra din förmåga att spela bra.

TRÄNINGSPROGRAM - 10 st träningsprogram (pdf) med roliga golfövningar för att träna på och utveckla dina Playing Skills (Balans, Tempo, Anspänning, Play Box, Think Box, Memory Box, Studsa tillbaka, Self Talk, Master of Variability).
Varje program tar en-två timmar, inleds med en introduktion, sen övningar och avslutats med reflektion.
I detta träningspaket ingår även två träningstillfällen i grupp på Ullna Indoor (eller på Stockholms GK till våren). Du får boka in dig på 2 valfria tillfällen a 2 h. där vi (Pelle, Petra & Micke) samlas och tränar ihop med dig för att utvärdera / reflektera / ställa frågor etc.
Pris 1295 SEK (intro erbjudande hösten 2018)

Om du inte har möjlighet att komma till Stockholm på gruppträffarna så kan vi besvara frågor via sms, mejl, messenger. Beställ genom att klicka på “Kontakta oss” alternativ mejla oss på petramikael54@gmail.com.

Programmen hjälper dig att träna med ett syfte - pay attention to your intention.


SUPERGOLFER54 Training- är ett 12- veckors kursprogram via appen CoachNow och är helt unikt. Det här programmet är till för att verkligen utveckla och jobba med dina Human / Playing Skills och bör ses som en långsiktig investering för dig som person men framförallt för ditt golfspel och dig som golfare. Varje session innehåller en videoinstruktion + ljudinspelning med Pia & Lynn + ca 12 sidor med information och övningar + coaching/support med oss VISION54 coacher.  Du kommer inte bara att undersöka vad som är bäst, före, under eller mellan slagen. Du kommer också att lära dig om träning, ditt bästa sätt att värma upp, målsättning, utvärdering och reflektion.

Detta är samma program som kommer erbjudas till Pia & Lynns tour-, elit och collegespelare by invitation.

Pris 9600 SEK (kampanjerbjudande hösten 2018, ordinarie pris 1440 USD). Hör av er om det är intressant så skickar vi mer information.

hiddenskills1.jpg

De så kallade Playing Skills inom VISION54 kallas ibland även för hidden skills eftersom de inte syns (men de påverkar din golf och dyker oftast upp i tekniken som gör att vi tror att vi ”tappat svingen" eller per automatik tror att nåt är fel med svingen).