Träningsprogram

I samarbete med Pia Nilsson & Lynn Marriott erbjuder vi följande kursprogram / träningsprogram. Träningen kan göras under vintersäsongen eller under tävlingssäsongen. Programmen hjälper dig att träna med ett syfte - pay attention to your intention. Det är ju som bekant inte antalet slag du slår på rangen som gör skillnaden utan kvaliteten och fokuseringen på din träning.

TRÄNINGSPROGRAM - 10 st träningsprogram (pdf) med roliga golfövningar för att träna på och utveckla dina Playing Skills (Balans, Tempo, Anspänning, Play Box, Think Box, Memory Box, Studsa tillbaka, Self Talk, Master of Variability).
Varje program tar en-två timmar, inleds med en introduktion, sen övningar och avslutats med reflektion.
I detta träningspaket ingår även två frivilliga träningstillfällen / avstämningar (ex. efter femte och efter sista programmet).
Pris 1295 SEK

Beställ genom att klicka på “Kontakta oss” alternativ mejla oss på backontee54coaching@gmail.com.


SUPERGOLFER54 Training- är ett 12- veckors kursprogram via appen CoachNow och är helt unikt. Det här programmet är till för att verkligen utveckla och jobba med dina Human / Playing Skills och bör ses som en långsiktig investering för dig som person men framförallt för ditt golfspel och dig som golfare. Varje session innehåller en videoinstruktion + ljudinspelning med Pia & Lynn + ca 12 sidor med information och övningar + coaching/support med oss VISION54 coacher.  Du kommer inte bara att undersöka vad som är bäst, före, under eller mellan slagen. Du kommer också att lära dig om träning, ditt bästa sätt att värma upp, målsättning, utvärdering och reflektion.

Detta är samma program som erbjuds till Pia & Lynns tour-, elit och collegespelare.

Pris 9600 SEK (kampanjerbjudande, ordinarie pris 1440 USD). Hör av er om det är intressant så skickar vi mer information eller vill ha referenser från spelare som gått kursen.

hiddenskills1.jpg

De så kallade Playing Skills inom VISION54 kallas ibland även för hidden skills eftersom de inte syns (men de påverkar din golf och dyker oftast upp i tekniken som gör att vi tror att vi ”tappat svingen" eller per automatik tror att nåt är fel med svingen).